Valpar och planer

Vi har valpar

Anitha fick fyra valpar den 6 februari 2022. Tre hanar och en tik i en kull vi kallar Olympia-kullen, då Anitha absolut skulle titta klart på 5000 m skridsko ända fram till prisutdelningen innan hon tyckte det var dags att valpa. Vi har valt att behålla Eivor och Nisse – klicka på fliken för stamtavla. Pappa till kullen är Kingsize Fawn Frozen Italian Bello, med en mycket spännande stamtavla som matchar Anithas väl. Farfar är den mycket välkända mopsen Filosofias Marcello, som gett så många fina avkommor. Anitha är sedan tidigare mamma till Power Tool-kullen från 2020 varifrån vi sparat Sonja.

Cora fick valpar den 14 mars 2022. Pappa är vår egen fina Brasse. Cora fick tre hanar och en tik, i en kull vi kallar Glass-kullen och vi hänvisar till kullen som Glass-bomberna. Att det blev just glass beror på att Cora är inseminerad med frusen sperma. Tiken, som vi kallar Sickan, behåller vi själva – klicka på fliken för stamtavla. Två hanar är tingade och en är till salu. Vi är väldigt glada över att vi sparade sperma efter Brasse när han var ung för att kunna göra denna kombination som vi tror är en perfekt match. Cora är sedan tidigare mamma till vår C-kull, varifrån vi sparat Asta. I Coras kull finns fortfarande en hane till rätt hem.

Till Salu

Westerholmen Gelato är till salu till rätt hem. Gelato har lila färg och är den som föddes först i kullen. Han är nyfiken, påhittig och självständig. Han leker gärna med sina syskon, men är modig och ger sig ofta ut på egna upptäcktsfärder på tomten. Gelato är även en riktig mjukis som tycker mycket om att sitta i famnen och mysa.

Är du intresserad av Gelato eller vill veta vad det innebär att köpa valp från oss? Läs mer här

Planer

Vintern 2022/2023 har vi planer för Sonja och Sigbritt. Sommaren 2023 har vi planer för Asta
Rosa med sin tidigare kull

Rosa trivs hos sina små valpar


Kennel Westerholmen är en registrerad kennel under